Már mindennel próbálkoztál, de a sehogy sem akar lemenni a hasadról, derekadról a zsír. Ismerős?

Hogyan tudsz pont onnan fogyni, ahonnan szeretnél?

Azt már Te is tudod, hogy diétával és sporttal lehetetlen.

Akkor mégis hogyan lesz lapos hasad és darázsderekad?

1) Kell egy csúcskategóriás alakformáló gép, amellyel a zsírbontást végezzük. Ez pipa,  a világ vezető gyártójának a gépével dolgozunk.

2) Kell egy kiváló elhivatott testkezelő. Ez pipa, maximalisták vagyunk, folyamatos képzésen veszünk részt, hogy Te a legszakszerűbb szolgáltatást kapd.

3) Kell a Te eltökéltséged, hogy együttműködve, még most nyáron, önmagad legjobb formáját közösen elérjük.

Nálunk valódi szaktudással, tökéletesen a te problémádra szabjuk a kezelést. Egyszerre egy vendéget fogadunk, nem futószalagszerűen.  Így tudunk eredményesek lenni, hogy Te már néhány hét után lásd és örülj annak, ahogy laposodik és feszesedik a hasad, és tűnik el az úszógumid, és a zsírbontás eredményes lesz nálad is!

Készen állsz a legdögösebb formád megszerzésére?

Zsírbontás eredmények 5 alkalom után

Zsírbontó testkezelés nő előlről
Zsírbontó testkezelés nő oldalt
Zsírbontó testkezelés férfi oldalt
Zsírbontó testkezelés hát

Lévai Andrea vagyok, kozmetikus, arc és testszobrász. Talán ismerős lehet Neked az Andió márkanév. Láthattál Facebook élő adásokban, TV-ben, ahol sokszor voltam meghívott vendég, mint natúr szakértő (Duna TV, RTL Klub, TV2-n).

Az Andió Beauty Home, a test és lélek, aromaterápia kozmetikája, ahol a fő szolgáltatásaim közé tartozik az anti aging, lifting arcmasszázs, rádiófrekvenciás arcfiatalítás, és alakformálás – zsírbontás.

A kreatív kozmetika és az aromaterápia lehetőséget ad arra, hogy a kezeléseim minden esetben egyénre szabottan állítsam össze, tehát maximálisan figyelembe veszem a problémáid, céljaid. 

Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat tudjam nyújtani Neked, hiszen a tudás és a modern technológia a kulcs, hogy a legszebb formád elérjük. 

Miből áll a kezelés?

Konzultáció

értéke: 7.000 Ft

1. Konzultáció

A legelső rész, hogy megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod.

Őszintén elmondom, mi lehet számodra a reális cél, amit biztosan el tudunk érni, mindezt kombinált, fájdalommentes módszerekkel. Elindítunk egy online ügyfélkartont, amellyel Te is nyomon tudod követni a kezeléseket, a fejlődésed.

értéke: 14.900 Ft

2. Ultrahangos zsírbontás

Más néven kavitációs kezelés.

Az ultrahang hullámok pulzáló mozgásának hatására a zsírsejtek szétroppannak, és kikerül belőlük a zsír egy része, amely aztán természetes úton távozik a szervezetből vizelet formájában. Azt fogod látni a tükörben, hogy karcsúsodsz, mivel a zsírsejtek mérete csökken.

A kezelés hatékonyságát rádiófrekvenciás hullámokkal is segítjük, amelynek hatására a bőröd látványosan feszesedik.

Kijelölünk 2 tenyérnyi problémás területet a testeden, és csak ezt a területet járjuk be a kezelőfejjel. Ez idő alatt Te a kezelőágyon relaxálsz, vagy velem beszélgethetsz. A kezelés 12-20 percig tart.

3. Vákuumos kezelés, rádiófrekvenciás feszesítéssel

A kezelés második része vákuumos, rádiófrekvenciás kezeléssel folytatódik ugyanazon a területen, amelyen a kavitációs kezelést végeztük. Továbbra is relaxálva élvezheted a kezelőfej munkáját a problémás területen.

A vákuummasszázs és rádiófrekvencia hatására a salakanyagok kiürülnek. Bársonyosabb lesz a bőröd, amit még párod is észrevesz. 

A kezelés 12-20 percig tart.

Bónuszok

Hullámmasszázs

értéke: 4.900 Ft

4. Hullámmasszázs

Az Andiónál elengedhetetlen, hogy a kezelést ne hullámmasszázzsal fejezzük be, hiszen e nélkül semmit nem ér a zsírbontás. Nem is értem, hogy sok testformáló szalonban ezt a kihagyhatatlan zárólépést miért nem biztosítják. Az Andió Beauty Home-nál  ajándékba kapod a hullámmasszázst!

A hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. 

A masszázs a teljes testeden folyamatosan végigfut (nemcsak az alsó végtagokon, külön a törzsön, mint más, olcsóbb gépeknél). Nálunk a legjobb minőségű gépben formálódsz, mert csak így lesz eredmény.

A hullámmasszázsban 30 percig pihensz.

A kavitációs zsírbontás technológiáról részletesen

Kavitáció

A kavitáció során az ultrahang hullámok a sejtközötti térben apró mikrobuborékot képeznek.

Az ultrahang hullámok pulzáló mozgásának hatására ezek a buborékok szétroppannak, ennek következtében pedig szétfeszítik a zsírsejtek membránját, melyből így az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Vákuum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.

A LipoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását.

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

Rádiófrekvencia

A multipoláris rádiófrekvenciás energia biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Soft-lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtközötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből.

Mindemellett a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

LED terápia

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére.

A vörös fényű (620 nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415 nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

 

Kinek való a zsírbontás – alakformálás kezelés?

Ha változtatni szeretnél a kinézeteden, és nem idegen tőled új technológiák kipróbálása
Ha sportolsz, edzőterembe jársz, kardiózol, de nem vagy tökéletesen elégedett néhány helyen a testeddel
Ha helyesen étkezel, de nincs időd hetente 3-4x sportolni, és elégedetlen vagy a testeddel
35 év alatt nagyon gyors eredményre számíthatsz!

Mennyi idő alatt számíthatok látványos változásra?

A változást sok minden befolyásolja, a zsírbontást támogatni kell helyes étkezéssel és sporttal. Ha a lenti kizáró tényezők egyike sem érvényes rád, akkor 3-5 alkalom után már látványos eredményre számíthatsz.

Kinek nem ajánlom?

implantátumok (pl. pacemaker) esetén
súlyos szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás
akut gyulladás, lázas állapot
fertőző megbetegedés
epilepszia
rosszindulatú daganat, leukémia, sugárterápiás kezelés
menzesz, fogamzásgátló spirál használata
pajzsmirigyproblémák (orvossal való egyeztetés szükséges)
testtömegindex > 30

A kezelés ára

Konzultáció (Értéke 7.000 Ft)
Ultrahangos és vákuumos kezelés (Értéke 14.900 Ft)
Teljes testes hullámmasszázs (Értéke 4.900 Ft)

Összesen (Értéke 26.800 Ft)

Ára 26.800 helyett 14.900 Ft

U.I.

Könnyű lesz döntést hoznod, ha átgondolod, hogy most megteheted az első lépést ahhoz, hogy szebb irányba változzon az életed…

Azonban halogatni sem érdemes, mert csak heti 15 gépi testkezelést tudok vállalni, így könnyen betelnek az időpontok a következő 2-3 hónapra.

Kattints a gombra, és találkozunk a kis szentélyemben, az Andió Beauty Home szalonjában, hogy együtt szebbé varázsoljuk a jövőd!

Lévai Andrea

arc- és testszobrász, kozmetikus