Lévai Andrea

Szeretettel köszöntelek oldalamon.

Lévai Andrea vagyok, kozmetikus, 2 vagány tinédzser fiú anyukája.

Ha elkötelezett vagy a natúr termékek felé, talán ismerős lehet Neked az Andió márkanév. Több, mint 10 évig, 2021. márciusáig üzemeltettem az Andió webáruházat, ahol közel 2000 -féle natúr szépségápolási és egyéb Öko termékeket forgalmaztam. Esetleg láthattál facebook élő adásokban, TV-ben, ahol sokszor voltam meghívott vendég, mint natúr szakértő (Duna TV, RTL Klub, TV2-n).

A natúr életforma, a növényi esszenciák iránti elköteleződésem ma is tart, ám közeledve az 50-hez, úgy éreztem, hogy az online térben a legértékesebb részem elvész és egy sokkal személyesebb kapcsolatra vágytam az emberekkel, veled. Az álmom az volt, hogy egy saját kis kozmetikát nyissak, egy kis béke szigetet, ahol maximálisan Rád figyelek. 

Az Andió Beauty Home, a test és lélek, aromaterápia kozmetikája, ahol minden rólad szól, ahol értékesen töltheted el énidődet. Ha igényes, meghitt, prémium szolgáltatásra vágysz, ha fontos a minőség, keress bátran. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat tudjam nyújtani Neked, hiszen a tudás és a modern technológia a kulcs, hogy a legszebb formád elérjük. 

Lévai Andrea

A kreatív kozmetika és az aromaterápia lehetőséget ad arra, hogy a kezeléseim minden esetben egyénre szabottan állítsam össze, tehát maximálisan figyelembe veszem a problémáid, céljaid. 

Szépülésedhez a BABOR nemzetközi vezető márka van segítségemre, mely  több mint 60 éves, a legmagasabb minőséget képviseli, mind a tudomány, mind a pontosság és a hatékonyság területén.

Gyere és próbáld ki a  feltöltő, anti aging Babor kezeléseket, lifting arc-hát/kar és fejmasszázzsal megspékelve. Az álomalakod is egy karnyújtásnyira van, akár zsírbontás, akár feszesítés a cél,  a díjnyertes aromaterápiás Wiener testfásli kezeléssel, valamint a LipoZero speciális kombinált alakformáló gép a garancia, hiszen csúcstechnológiát képvisel, a világ egyik legjobb gyártójától EunSungtól.

Ha zsírfelesleged van, laza, petyhüdt bőr, narancsbőr, vizesedési, keringési problémáktól szenvedsz, ha egy mérettel kisebb ruhát és feszesebb testet szeretnél, bátran fordulj hozzám. Őszintén elmondom, mi lehet számodra a reális cél, amit biztosan el tudunk érni, mindezt kombinált, fájdalommentes módszerekkel.

Nálam a  leghatékonyabb és legbiztonságosabb fogyasztó módszereket találod, ami tényleg működik és már az első kezelés után is látható a változás.  Külön kiemelném, hogy minden kezelésed dokumentálva van, annak megfelelően igazítom a következő kezelésed, tehát mindent átgondolva, okosan teszek, nem futószalagszerűen. Ígérem, önmagad legcsinosabb verzióját hozzuk ki!     

A mai stresszes világunkban igazi felüdülés szépségszalonom, hiszen a masszázs érintésének erejével semmi sem ér fel. És, hogy realaxálás közben még éveket fiatalodsz, az már tényleg csak pont az i-re. Nekem is boldogság, mikor látom, hogy kisimult, gyönyörű arccal, „Buddha nyugalommal” ébredeznek a vendégek.    

 

Zsírbontó testkezelés nő oldalt
Zsírbontó testkezelés nő előlről

Aktív mozgás és tudatos étkezés mellett sem tudtam elérni a vágyott formám.

Alakformáló kezeléseimmel sikerült lapos/feszes hasat, vékony derekat elérnem, és a narancsbőr is jelentősen mérséklődött.

Ennek hatására nőtt az önbizalmam, a külső változások és a folyamatos belső munkáknak hála, imádok nő lenni, amit családom is érzékel.

 

Látogass el hozzám (XX. Nagysándor József utca 99.), nálam a külvilágot kikapcsolod, egy külön kis béke szigetén érezheted magad.  Itt ellazultan töltődsz, mintha egy mini nyaraláson lennél. Fájdalommentesen válsz egyre bombázóbb nővé, majd végül széles mosollyal, elégedetten távozol. Ne érd be kevesebbel, válaszd a minőséget!

 

A viszontlátásig, szeretettel üdvözöllek:

Andrea

 

Ha bármilyen kérdésed adódna, fordulj hozzám bizalommal!