Lévai Andrea

Szeretettel köszöntelek oldalamon.

Lévai Andrea vagyok, kozmetikus, 2 vagány tinédzser fiú anyukája.

Ha elkötelezett vagy a natúr termékek felé, talán ismerős lehet Neked az Andió márkanév. Több, mint 10 évig, 2021. márciusáig üzemeltettem az Andió webáruházat, ahol közel 2000 -féle natúr szépségápolási és egyéb Öko termékeket forgalmaztam. Esetleg láthattál facebook élő adásokban, TV-ben, ahol sokszor voltam meghívott vendég, mint natúr szakértő (Duna TV, RTL Klub, TV2-n).

A natúr életforma, a növényi esszenciák iránti elköteleződésem ma is tart, ám közeledve az 50-hez, úgy éreztem, hogy az online térben a legértékesebb részem elvész és egy sokkal személyesebb kapcsolatra vágytam az emberekkel. Az álmom az volt, hogy egy saját kis kozmetikát nyissak, egy kis béke szigetet. 

Nagy boldogság, hogy sikerült: elindult az Andió Beauty Home, a test és lélek, aromaterápia kozmetikája, ahol Téged is várlak sok szeretettel.

Lévai Andrea

A kreatív kozmetika és az aromaterápia lehetőséget ad arra, hogy a kezeléseim minden esetben egyénre szabottan állítsam össze, tehát maximálisan figyelembe veszem a problémáid, céljaid. Fő szolgáltatásaim közé tartozik a lifting arcmasszázsok (jade roller), rádiófrekvenciás arcfiatalítás és alakformálás/zsírbontás. Az álomalakod a díjnyertes aromaterápiás Wiener testfásli, valamint a LipoZero speciális kombinált alakformáló gép garantálja, ami csúcstechnológiát képvisel, a világ egyik legjobb gyártójától EunSungtól.

Ha zsírfelesleged van, laza, petyhüdt bőr, narancsbőr, vizesedési, keringési problémáktól szenvedsz, ha egy mérettel kisebb ruhát és feszesebb testet szeretnél, bátran fordulj hozzám. Őszintén elmondom, mi lehet számodra a reális cél, amit biztosan el tudunk érni, mindezt kombinált, fájdalommentes módszerekkel.

Nálam a  leghatékonyabb és legbiztonságosabb fogyasztó módszereket találod, ami tényleg működik és már az első kezelés után is látható a változás.  Külön kiemelném, hogy minden kezelésed dokumentálva van, annak megfelelően igazítom a következő kezelésednél a gépi kezeléseket, a fáslizásnál a hatóanyagokat, tehát mindent átgondolva, okosan teszek, nem futószalagszerűen. Ígérem, önmagad legcsinosabb verzióját hozzuk ki!     

Az arcmasszázst próbáltad már? Sokan nem tudják, hogy a rendszeres arcmasszázzsal akár 7 évet le tudsz tagadni, amit a vendégeim is megerősítenek. Ráadásul igazi arcmasszázst, csak kozmetikustól kaphatsz és tényleg kihagyhatatlan érzés. A mai stresszes világunkban életmentő, hiszen az érintés erejével semmi sem ér fel. Nekem is boldogság, mikor látom, hogy masszázs után kisimult arccal, „Buddha nyugalommal” ébredeznek a vendégek.    

Látogass el hozzám (XX. Nagysándor József utca 99.), nálam a külvilágot kikapcsolod, egy külön kis béke szigetén érezheted magad.  Itt ellazultan töltődsz, fájdalommentesen válsz egyre bombázóbb nővé, majd végül széles mosollyal, elégedetten távozol. 

A viszontlátásig, szeretettel üdvözöllek:

Andrea

 

Ha bármilyen kérdésed adódna, fordulj hozzám bizalommal!