Mi is az a keleti lifting arcmasszázs?

Keleti arcmasszázs

 

Egy nagyon különleges masszázstechnika, ami nem csak az arcod érinti, hanem a vállad és a nyakad is. Ez azért nagyon fontos, mert a nyak masszírozásával utat engedünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcodba, és oxigént vigyen, táplálja az arcbőröd.

Az arc masszázsával, az izmok masszázsával pedig tonizálom az arcizmaid, aminek többek között öregedéskésleltető, fiatalító hatása van.

Az arcmasszázs az érintés művészete! Komoly szakértelmet, anatómiai ismeretet és rengeteg gyakorlást igényel. A kozmetikus keze maga a csoda, melyet semmilyen géppel nem lehet helyettesíteni. A keleti arcmasszázs egy nagyon különleges élmény, az utolsó szakaszban jade rolleres feszesítéssel zárul. Egy 40 perces egzotikus utazáson érezheted magad, ahol a lelked mellett, az arcod is fiatalodik.   

Az arcmasszázs célja:

  • A szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési folyamatok és tünetek megelőzése, késleltetése.
  • A fáradság csökkentése, a napi stressz elűzése, hogy energiával feltöltődve, elégedetten, boldogan  folytasd a mindennapokat.
  • Az arcmasszázs hatására javul a hám ellenálló képessége, segíti az elhalt hámsejtek leválását, fokozódik a sejtek, rostok képződése és felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai.
  • Egyenletessé teszi a mirigyek működését, így az általuk termelt váladék gyorsabban távozik. A bőröd hőmérséklete megnő, ezáltal a krémek könnyebben felszívódnak, azaz javul bőröd hidratációja, aminek azonnal érezhető és látható jelei vannak. Sima és bársonyos lesz bőröd, kipihent/fiatalosabb az arcod.
  • Nyugtató, relaxáló hatású, akár egy fejfájást is meg tud szüntetni, stresszes időszakban életmentő.
  • Masszázs közben sok vendég álomba merül, ez is a test, a lélek és az elme ellazulásának a jele.
Jade roller

Jade arcroller

A keleti lifting masszázs utolsó, befejező részében, jáde kőből faragott henger segítségével átmasszírozom az arcod.

A henger használata elősegíti a vér és a szövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék áramlását, ezáltal csökkenhet az arc puffadtsága és a finom-ráncok száma.

Óvatosan stimulálja az arc szöveteit az izmok ellazításának és a felgyülemlett méreganyagok felszabadításának érdekében, mely simább, rugalmasabb bőrt eredményez.

A masszázs során alkalmazott professzionális krémet mélyebbre juttatja a bőr szöveteibe, így az abban lévő hatóanyagok hatása fokozottabban érvényesül. Az ásvány finoman csiszolt felülete gyengéden siklik a bőröd felületén.

A kövek természetükből kifolyólag mindig egy picit hidegebbek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrödhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany.

A rendszeres arcmasszázs jótékony hatása az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatokból adódik, így nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel.

A keleti lifting arcmasszázs az érintés művészete, egy egzotikus utazás!

Időtartama: 45 perc, ami magában foglalja:

 

Arctisztítás

Az arc előkészítése és tisztítása, ahol bőrtípusodnak megfelelő professzionális (hialuronos) kozmetikummal eltávolítom a sminket és a szennyeződést, azaz a napközbeni felgyülemlett port és izzadságot az arcodról.

Peeling

a bőrtípusodnak megfelelő professzionális termékkel eltávolítom az elhalt hámsejteket.

Tonizálás

a bőrtípusodnak megfelelő professzionális, botox hatású tonikkal frissítem fel bőröd.

Masszázs

Professzionális, lecitines v. Argirelin peptid, botox hatású masszázskrémmel masszírozlak.

Befejezés

Bőrtípusodnak megfelelő, fényvédő, botox hatású zárókrémmel bocsájtalak el.