Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hogyan érheted el az álomalakot?

A fent leírt problémádra tökéletes lépés a professzionális gépi testkezelés, amellyel helyileg tudjuk orvosolni a problémát. 

Onnan fogysz, ahonnan szeretnél, amely sem testedzéssel sem étkezéssel nem érhető el.

Konzultáció

értéke: 5000 Ft

1. Konzultáció

A legelső rész, hogy megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod.

Őszintén elmondom, mi lehet számodra a reális cél, amit biztosan el tudunk érni, mindezt kombinált, fájdalommentes módszerekkel. Elindítunk egy online ügyfélkartont, amellyel Te is nyomon tudod követni a kezeléseket, a fejlődésed.

értéke: 13.000 Ft

2. Ultrahangos zsírbontó kezelés

Más néven kavitációs kezelés.

Az ultrahang hullámok pulzáló mozgásának hatására a zsírsejtek szétroppannak, és a triglicerid bekerül a sejtközötti térbe, amely aztán természetes úton távozik a szervezetből.

A kezelés hatékonyságát rádiófrekvenciás hullámokkal is segítjük, amelynek hatására a bőr mélyebb rétegei felmelegszenek.

Kijelölünk 2 tenyérnyi problémás területet a testeden, és csak ezt a területet járjuk be a kezelőfejjel. Ez idő alatt Te a kezelőágyon relaxálsz, vagy velem beszélgethetsz. A kezelés 12-20 percig tart.

3. Vákuumos kezelés, rádiófrekvenciás feszesítéssel

A kezelés második része vákuumos+rádiófrekvenciás kezeléssel folytatódik ugyanazon a területen, amelyen a kavitáció kezelést végeztük. Továbbra is relaxálva élvezheted a kezelőfej munkáját a problémás területen.

A vákuummasszázs és rádiófrekvencia hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. Ez a kezelés rendívül jól feszesít, és 12-20 percig tart.

Hullámmasszázs

értéke: 3.100 Ft

1. Hullámmasszázs

Az Andiónál elengedhetetlen, hogy a kezelést ne hullámmasszázzsal fejezzük be, hiszen e nélkül semmit nem ér a zsírbontás. Nem is értem, hogy sok testformáló szalonban ezt a kihagyhatatlan zárólépést, miért nem biztosítják. Az Andió Beauty Home-nál  ajándékba kapod a hullámmasszázst!

A hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. 

A masszázs a teljes testeden folyamatosan végigfut (nemcsak az alsó végtagokon, külön a törzsön, mint más, olcsóbb gépeknél). Nálunk a legjobb minőségű gépben formálódsz, mert csak így lesz eredmény.

A gép elvégzi helyetted az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás- é nyirokkeringés alapvető feltétele. 50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-kal is megnövelheti!

Nagyon fontos, hogy a kezelés időszakában elegendő folyadékbeviteled meglegyen! (20 kg testsúlyonként 1 liter, vagyis, ha 60kg vagy, akkor 3 liter naponta)

A kezelés ára

Konzultáció (Értéke 5.000 Ft)
Ultrahangos és vákuumos kezelés (Értéke 13.000 Ft)
Teljes testes hullámmasszázs (Értéke 3.100 Ft)

Összesen (Értéke 21.100 Ft)

Kártyás fizetés 21.100 helyett 13.000 Ft

Előrefizetés: 5% kedvezmény az árból