Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a andio.hu oldalhoz

 1. Bevezető

Ezek az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a andio.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) keresztül nyújtott kozmetikai szolgáltatásokra vonatkoznak. A Weboldal tulajdonosa és üzemeltetője Lévai Andrea egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Üzemeltető).

A Weboldal használatával Ön elfogadja ezen ÁSZF feltételeit, és kötelezettséget vállal arra, hogy a szolgáltatásokat az ÁSZF-nek megfelelően használja.

 1. A szolgáltatások

A Weboldal keresztül kozmetikai szolgáltatásokat kínálunk, melyek az Üzemeltető által kijelölt szakemberek által nyújtott kezeléseket és tanácsadást foglalják magukban. A konkrét szolgáltatások leírását és árait a Weboldalon találhatóak.

A bérlet a vásárlás időpontjától 1 évig használható fel. A megvásárolt bérlet más szolgáltatásra is átváltható, pl arckezelés bérlet hullámmasszázsra, értékarányosan.

 

 1. Regisztráció és bejelentkezés

A Weboldalra történő regisztrációval Ön hozzáférést kap a szolgáltatások foglalásához és kezeléséhez. A regisztráció során megadott adatoknak valósaknak és pontosnak kell lenniük. A regisztrációval Ön felelősséget vállal a fiókja biztonságáért és az abban tárolt adatokért.

 1. Fizetési mód

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 1. Adatkezelés

Az Üzemeltető tiszteletben tartja a felhasználók személyes adatainak védelmét és biztonságát. A Weboldalon keresztül összegyűjtött személyes adatok kezelésére vonatkozó részletes információk a kisgeza.hu/adatkezeles oldalon találhatóak. A Weboldal használatával Ön elfogadja az Adatkezelési Szabályzatot.

 1.  Szerződés létrejötte

A Weboldalon keresztül történő szolgáltatások igénybevételével Ön és az Üzemeltető között szerződés jön létre a szolgáltatások nyújtására vonatkozóan. A szerződés létrejöttének időpontja a szolgáltatás sikeres foglalásának időpontja. A szerződés a szolgáltatás teljesítésével zárul.

 1. Lemondási és visszatérítési feltételek

A szolgáltatás lemondására a foglalástól számított 24 órán belül van lehetőség. Ebben az esetben az Ön által befizetett összeg visszatérítésre kerül. A 24 órás határidőn túli lemondás esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre. A visszatérítés a Barion rendszerén keresztül történik.

 

Bérlet lemondása

Bérletvásárlás esetén alapos indok, pl. betegség esetén értékarányosan visszatérítjük a megmaradt alkalmakat, a következő feltételekkel:

 1. A bérletlemondást írásban kell bejelenteni, és a lemondás indokát is meg kell jelölni.
 2. A visszatérítés csak alapos indok esetén lehetséges, mint például hosszabb ideig tartó betegség, sérülés vagy egyéb személyes körülmények, amelyek megakadályozzák a bérlet tulajdonosát abban, hogy további alkalmakat vegyen igénybe.
 3. A bérlet visszafizetésekor az igénybe vett szolgáltatások eredeti árát vesszük figyelembe, és ezt vonjuk le a bérlet árából. Ez azt jelenti, hogy a visszafizetés összege a bérlet ára és az igénybe vett szolgáltatások eredeti árának különbsége.
 4. Visszatérítéskor a bérlet árának 15%-át adminisztrációs díjként felszámoljuk.
 1. Jótállás és felelősség

Az Üzemeltető jótáll a szolgáltatások szakmai színvonaláért és a Weboldalon feltüntetett információk pontosságáért. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználók által a szolgáltatásokkal kapcsolatosan elkövetett jogsértő cselekményekért, vagy az ebből eredő következményekért.

 1. Panaszkezelés

Amennyiben a felhasználónak panasza van a szolgáltatásokkal kapcsolatban, azt írásban az Üzemeltetőnek jeleznie kell. Az Üzemeltető a panaszt kivizsgálja és 30 napon belül érdemben válaszol a panaszra.

 1. Szerzői jogok

A Weboldalon található összes tartalom, beleértve a szövegeket, képeket és a logót, az Üzemeltető szerzői jogi védelme alatt áll. A Weboldal tartalmának bármilyen formában történő felhasználása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 1. Módosítások

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-et bármikor módosítsa. A módosítások a Weboldalon való közzététellel lépnek hatályba. A Weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a módosított ÁSZF-et.

 1. Vegyes rendelkezések

Amennyiben jelen ÁSZF bármely része érvénytelennek, érvénytelenné válik, vagy bármilyen okból nem érvényesíthető, az érintett rendelkezés érvénytelensége nem érinti a többi rendelkezés érvényességét. Az érvénytelen rendelkezés helyett az érvényes és érvényesíthető rendelkezés alkalmazandó, amely a lehető legnagyobb mértékben megvalósítja az érvénytelen rendelkezés célját.

A jelen ÁSZF-et és annak értelmezését a magyar jogszabályok szabályozzák. A felek a jelen ÁSZF-ből eredő viták rendezésére kizárólag a magyar bíróságok illetékességét ismerik el.

 1. Kapcsolat

Ha kérdése van a jelen ÁSZF-fel vagy a Weboldal használatával kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Üzemeltetővel a következő elérhetőségeken:

Lévai Andrea e.v. E-mail: andio@andio.hu Telefonszám: +36 20 979 2061

A jelen Általános Szerződési Feltételek utolsó módosításának dátuma: 2023-03-22.