Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kész vagy a következő lépésre?

Lépj be az Andió profi alakformálás világába, amellyel néhány hét alatt látványos változást érhetsz el

Lévai Andrea vagyok, kozmetikus, arc és testszobrász. Talán ismerős lehet Neked az Andió márkanév, 2009-től 2021. márciusáig üzemeltettem az Andió natúr webáruházat. Láthattál Facebook élő adásokban, TV-ben, ahol sokszor voltam meghívott vendég, mint natúr szakértő (Duna TV, RTL Klub, TV2-n).

Az Andió Beauty Home, a test és lélek, aromaterápia kozmetikája, ahol továbbvittem a növények, az illóolajok iránti szeretetem.  Itt minden rólad szól, értékesen töltheted el énidődet. Ha igényes, meghitt, prémium szolgáltatásra vágysz, ha fontos a minőség, keress bátran. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat tudjam nyújtani Neked, hiszen a tudás és a modern technológia a kulcs, hogy a legszebb formád elérjük. 

A kreatív kozmetika és az aromaterápia lehetőséget ad arra, hogy a kezeléseim minden esetben egyénre szabottan állítsam össze, tehát maximálisan figyelembe veszem a problémáid, céljaid. Fő szolgáltatásaim közé tartozik az anti aging, lifting arcmasszázs, rádiófrekvenciás arcfiatalítás és alakformálás/zsírbontás.

Ha zsírfelesleged van, laza, petyhüdt bőr, narancsbőr, vizesedési, keringési problémáktól szenvedsz, ha egy mérettel kisebb ruhát és feszesebb testet, arcot szeretnél, segítek kihozni a legeslegjobb formád!

Hogyan érheted el az álomalakot?

A helyi alakformálás testedzéssel vagy helyes étkezéssel sem lehetséges.

A fent leírt problémádra tökéletes lépés a professzionális gépi testkezelés, amellyel helyileg tudjuk orvosolni a problémát.

Így pont ott tudjuk javítani a tested kisebb hibáit, ahol éppen szükséged van rá.

Konzultáció

értéke: 5000 Ft

1. Konzultáció

A legelső rész, hogy megbeszéljük, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod.

Őszintén elmondom, mi lehet számodra a reális cél, amit biztosan el tudunk érni, mindezt kombinált, fájdalommentes módszerekkel. Elindítunk egy online ügyfélkartont, amellyel Te is nyomon tudod követni a kezeléseket, a fejlődésed.

értéke: 14.900 Ft

2. Ultrahangos zsírbontó kezelés

Más néven kavitációs kezelés.

Az ultrahang hullámok pulzáló mozgásának hatására a zsírsejtek szétroppannak, és a triglicerid bekerül a sejtközötti térbe, amely aztán természetes úton távozik a szervezetből.

A kezelés hatékonyságát rádiófrekvenciás hullámokkal is segítjük, amelynek hatására a bőr mélyebb rétegei felmelegszenek.

Kijelölünk 2 tenyérnyi problémás területet a testeden, és csak ezt a területet járjuk be a kezelőfejjel. Ez idő alatt Te a kezelőágyon relaxálsz, vagy velem beszélgethetsz. A kezelés 12-20 percig tart.

3. Vákuumos kezelés, rádiófrekvenciás feszesítéssel

A kezelés második része vákuumos+rádiófrekvenciás kezeléssel folytatódik ugyanazon a területen, amelyen a kavitáció kezelést végeztük. Továbbra is relaxálva élvezheted a kezelőfej munkáját a problémás területen.

A vákuummasszázs és rádiófrekvencia hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. Ez a kezelés rendívül jól feszesít, és 12-20 percig tart.

Bónusz

Hullámmasszázs

értéke: 3.100 Ft

1. Hullámmasszázs

Az Andiónál elengedhetetlen, hogy a kezelést ne hullámmasszázzsal fejezzük be, hiszen e nélkül semmit nem ér a zsírbontás. Nem is értem, hogy sok testformáló szalonban ezt a kihagyhatatlan zárólépést, miért nem biztosítják. Az Andió Beauty Home-nál  ajándékba kapod a hullámmasszázst!

A hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. 

A masszázs a teljes testeden folyamatosan végigfut (nemcsak az alsó végtagokon, külön a törzsön, mint más, olcsóbb gépeknél). Nálunk a legjobb minőségű gépben formálódsz, mert csak így lesz eredmény.

A gép elvégzi helyetted az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás- é nyirokkeringés alapvető feltétele. 50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-kal is megnövelheti!

Nagyon fontos, hogy a kezelés időszakában elegendő folyadékbeviteled meglegyen! (20 kg testsúlyonként 1 liter, vagyis, ha 60kg vagy, akkor 3 liter naponta)

Hullámmasszázs

értéke: 4.900 Ft

2. Felkarfeszesítés (ajándék)

Ajándék!

Az első zsírbontó-alakformáló kezelésednél megajándékozlak egy rádiófrekvenciás felkarfeszesítéssel. 

Ilyenkor a felkaron lógó bőrt (integetőhájat) csökkentjük. Hasonló elven működik, mint a testkezelés hason és combon.

A felkarfeszesítés 2×10 percig tart.

Eredmények

Zsírbontó testkezelés nő előlről
Zsírbontó testkezelés nő oldalt
Zsírbontó testkezelés férfi oldalt
Zsírbontó testkezelés hát

A kezelés ára

Konzultáció (Értéke 5.000 Ft)
Ultrahangos és vákuumos kezelés (Értéke 14.900 Ft)
Teljes testes hullámmasszázs (Értéke 3.100 Ft)
Felkarfeszesítés (Értéke 4.900 Ft)

Összesen (Értéke 27.900 Ft)

Ára: 27.900 helyett 14.900 Ft

U.I.

Könnyű lesz döntést hoznod, ha átgondolod, hogy most megteheted az első lépést ahhoz, hogy szebb irányba változzon az életed…

Azonban halogatni sem érdemes, mert csak heti 15 gépi testkezelést tudok vállalni, így könnyen betelnek az időpontok a következő 2-3 hónapra.

Kattints a gombra, és találkozunk a kis szentélyemben, az Andió Beauty Home szalonjában, hogy együtt szebbé varázsoljuk a jövőd!

Lévai Andrea

arc- és testszobrász, kozmetikus