Onnan fogysz ahonnan szeretnéd 

TÖKÉLETESEN testre szabott kezelést kapsz, így már néhány alkalom után, látványosan karcsúsodsz, feszesedsz! Erre garancia, a világ egyik legjobb gyártójának csúcskategóriás gépe.

Az EunSung LipoZero zsírbontó és alakformáló gép a rádiófrekvencia, a kavitáció, a soft-lézer, a vákuum és a LED technológiáit kombinálja, így az eredmények még gyorsabban és még látványosabban jelentkeznek. A tükörben a változást, pár alkalom után látod.  

Csúcstechnológia, a világ egyik legjobb gyártójától.

Miben segít Neked?

 • zsírbontás:megszabadít a felesleges zsírtól

 • formásodsz, karcsúsít

 • egy ruhamérettel kisebb is elérhető  

 • eltünteti a narancsbőrt

 • halványítja a nyúlási csíkokat

 • salaktalanít

 • feszesíti az arcod, tested

 • fiatalítja az arcod- és tested

 

Azt tudnod kell, hogy minden vendég más, így minden esetben egyéni alakformálási stratégiára van szükség. Lehet, hogy nálad több eredményt hoz, ha a fókuszt a bőröd feszesítésére tesszük, míg lesz olyan, akinél erőteljesebb zsírbontásra vagy keringésjavításra lesz szükség.
Ezt az első kezelés előtt, egy konzultáció keretében megbeszéljük a stratégiát. Őszintén elmondom, mi lehet nálad a reális cél, amit el tudunk érni, akár több technológia együttes alkalmazásával.

A LipoZero készülékben megtalálható technológiákról részletesen

Rádiófrekvencia

A multipoláris rádiófrekvenciás energia biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kavitáció

A kavitáció során az ultrahang hullámok a sejtközötti térben apró mikrobuborékot képeznek.

Az ultrahang hullámok pulzáló mozgásának hatására ezek a buborékok szétroppannak, ennek következtében pedig szétfeszítik a zsírsejtek membránját, melyből így az abban lévő triglicerid szétfolyik a sejtközötti térben, ahonnan a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből.

Soft-lézer

A LipoZero kezelőfejének speciális lézerfénye elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

A soft-lézer a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét növeli, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtközötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből.

Mindemellett a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), így bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

Vákuum

A szervezetben az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás a testmozgás hiányának következtében felhalmozódnak a salakanyagok. Ezek az anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, ami a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezi. A folyamat végső soron egyre súlyosabb cellulit problémákhoz vezet.

A LipoZero kezelőfeje segítségével végzett pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását.

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

LED terápia

Az EunSung LipoZero mindkét kezelőfeje tartalmaz vörös és kék színű LED fényterápiákat is, amelyek pozitív hatással vannak a bőrszövet egészére.

A vörös fényű (620 nm) LED az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatást gyakorol a bőrsejt-állomány megfiatalítására, míg a kék fényű (415 nm) LED az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Hány perces egy kezelés?

A LipoZero gépi kezelés kb. 60 percet vesz igénybe, amit egy rendkívül kellemes 30 perces hullámmasszázs zár le.

Mire figyelj?

A kezelés előtt és után szauna, szolárium, infrashape használata nem javasolt.

Ügyelni kell a nagy mennyiségű folyadékpótlásra, kezelés előtt és után, napi 3 liter folyadék fogyasztása javasolt. A legmegfelelőbb a tiszta víz, vagy ízesítetlen gyógynövénytea. A kezelés után 24 órán keresztül kizárólag alacsony szénhidrát- és zsírtartalmú ételek fogyasztása ajánlott.

Hány alkalomra van szükség a látható eredmények eléréséhez?

Ez összetett, sok dologtól függ;  a kiindulási állapottól, korodtól, életmódodtól, mennyi folyadékot iszol. Általában egy 8-10 alkalomból áll egy teljes kúra.

Egy alkalommal egyébként egy nagyobb területet tudunk kezelni, amit hetente ismételhetünk.  Amennyiben két területre fókuszálunk, pl. has és comb, akkor heti 2 alkalommal találkozunk, egyik alkalommal a has, másik alkalommal a combot formásítjuk, fogyasztjuk.

Jár-e bármilyen kellemetlenséggel a zsírbontás vagy feszesítés

A mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni.

Azonban erre rácáfolok. Fájdalom nem kíséri a kezelést, csupán a  kavitáció során hallhatsz egy ciripelő hangot. A rádiófrekvencia hőhatással jár, a vákuummasszázs szívó hatással, erősségük állítható, komfortérzeted szerint.

Mit hozzál magadra a kezelésre?

Váltó fehérnemű, zokni, kényelmes nadrág (leggings), póló. 

Kizáró tényezők:

 • implantátumok (pl. pacemaker) esetén

 • súlyos szívbetegség, kezeletlen magas vérnyomás

 • akut gyulladás, lázas állapot

 • fertőző megbetegedés

 • epilepszia

 • rosszindulatú daganat, leukémia, sugárterápiás kezelés

 • terhesség, szoptatás

 • menzesz, fogamzásgátló spirál használata

 • súlyos májbetegség, rendellenesség

 • szteroidos kezelés